dinsdag 23 november 2010

69. Vijf gewonnen, negen verloren!

.

Het NBA seizoen was 10 wedstrijden oud en op de LA Clippers, het net-niet-team uit Los Angeles, na, staan de Toronto Raptors laatste in de Eastern Conference.
De ploeg die afgelopen zomer Chris Bosh (Miami Heat) en in mindere mate Hedo Türkoğlu (Phoenix Suns) kwijtraakte heeft het moeilijk.


Maar afgelopen zondag werd er gewonnen van de koploper, de Boston Celtics met 102-101!

ZELFS TELETEKST SCHREEF EEN STUKJE
De wedstrijd werd live uitgezonden op Sport 1. Leuke pot basketbal, spannend tot de laatste seconde. Doc Rivers liet Rajon Rondo op de bank en Nate Robinson (1,75m!) maakte ze alleen in het eerste kwart. Bargnani speelde een geweldige wedstrijd en zo wonnen de Raptors nadat ze het eerste kwart helemaal naar huis werden gespeeld. Het tweede kwart was voor de ploeg uit Canada. Niet opgeven loont dus.


Het Air Canada Centre zal tot de nok toe vol.


Coach Jay Triano had zijn spelers goed neergezet en na de laatste misser van de Celtics, ging de hal uit zijn dak! Het valt overigens op dat de Raptors veel ‘buitenlanders’ hebben en geen enkele Canadees!
Ze zouden eigenlijk Steve Nash moeten halen van de Suns.



Nu hebben de Raptors het saldo van 5-9, dus ze hebben er 3 op rij gewonnen.
Een kleine flow maar nog een winstpotje en de play offs zijn weer in zicht.
En de Raptors hebben met de overwinning op de Celtics de negatieve reeks van acht verliespartijen op rij tegen de ploeg uit Boston doorbroken.


En die waren met Chris Bosh! En die speelt nu in Florida en verloor afgelopen nacht van de Indiana "Rik Smits" Pacers. De zesde nederlaag al in 14 potjes, gaat dus lekker bij de Heat! En dat terwijl ze de verwachtingen torenhoog zijn bij de club van the Big Three.



Dan maar de Raptors, jong team in opbouw, play offs halen, zou bonus zijn. En winnen van de Celtics is natuurlijk altijd leuk.
Let's Go Raptors! Nog 62 wedstrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten