donderdag 10 maart 2011

95. Rogjes winnen van Nederland

.

Up next for the Rays: The Rays will use split squad on Wednesday at 1:05 p.m. ET, when they host the Blue Jays at Charlotte Sports Park. Jeff Niemann will start and will be followed by right-handers Cory Wade, Dane De La Rosa and Chris Archer along with left-handers Jake McGee and Cesar Ramos.

The Rays will also send a squad to Progress Energy Park in St. Petersburg to square off against the Netherlands national team at 1 p.m. Right-hander Chris Bootcheck will start for Tampa Bay and will be followed by right-handers Jonah Bayliss, Richard De Los Santos, Dirk Hayhurst and Brian Baker.

Dus speelden de Tampa Bay Rays woensdag twee potjes tegelijk. Beide wedstrijden werden met 4-3 gewonnen, maar gezegd moet worden dat de winst op de Blue Jays meer aandacht kreeg. De MLB ploegen zitten momenteel allemaal in Florida voor de traditionele Spring Training. Zeg maar de zomeravondwedstrijden aan het begin van het voetbalseizoen.

Het Nederlands team speelde tegen een team van spelers uit de Minor League. Dat is geen schande, dat is het een na hoogste op honkbalgebied. En verliezen met 4-3 is helemaal zo slecht nog niet. Ik weet niet of honkballers na de wedstrijd ook shirtjes wisselen, maar ik zou het wel weten. Zondag nog spelen tegen de Phillies en dan thuiskomen met twee MLB shirts! Toch geweldig om thuis te laten zien?

Het is te vergelijken als de korfballers van team USA een trip naar Europa (lees Nederland) komen voor een oefentrip (geen grap!). Als ze dan zouden spelen tegen PKC en DOS’46. En als DOS dan met het jeugdteam van de A1 zou komen opdraven en dan winnen van de internationals van Amerika.


Zouden de korfballers uit Amerika dan ook het shirt van DOS’46 showen aan hun vrienden en familie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten