donderdag 6 januari 2011

80. Ted Williams zet Cavaliers weer op de kaart!

.


Soms is het nieuws zo leuk dat je het integraal kunt overnemen:
De Cleveland Cavaliers hebben zich versterkt met de dakloze Ted Williams.

De NBA-club heeft Williams een contract voor twee jaar aangeboden. Niet als opvolger van de vertrokken LeBron James, maar als omroeper. Ted Williams werd door een lokaal radiostation in Ohio ontdekt toen hij langs de kant van de weg stond met een bordje met de tekst: "Ik ben een ex-radio-omroeper en ik heb het moeilijk."


Williams bleek over een gouden stem te beschikken en de video waarin hij zijn vocale kunsten vertoont, is op YouTube inmiddels meer dan elf miljoen keer bekeken. Dat trok ook de aandacht van de Cavaliers. "We geloven in het geven van een tweede kans", zei vicepresident van de marketingafdeling, Tracy Marek.


De dakloze Williams, die in een tent woont, belandde door alcohol- en drugsgebruik aan lager wal. Cleveland Cavaliers biedt hem een tweejarig contract, waarbij de club hem ook onderhoudt in levensvoorzieningen.

Voor de Cavaliers, momenteel laatste in de NBA, valt er dit seizoen weinig te lachen. Sinds het roemruchte vertrek van James, loopt het een stuk minder bij de club. Williams is daarom goede publiciteit.
De eerste radiouitzending is inmiddels geweest. Die was beter dan de laatste wedstrijd van de Cavaliers:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten