vrijdag 29 oktober 2010

57: World Series 2010: Game 2

 
.

We kiezen vannacht voor het 2e deel van de partij en dus beginnen om half 4, in de 6e inning, stand 1-0 voor de Giants (home run in de 5e inning voor SF). Het lijkt een Pitchersgame.

In het midden van de 7e inning volgt het mierzoete God Bless America, gezongen door een heuse oorlogsveterane, Kristin Day.


7th top: "Frank Zappa" haalt CJ Wilson van Texas eraf, Oliver moet gaan gooien en dan 2-0 ....
Het wordt lastig voor Texas vanavond.


Tussen de innings zendt ESPN mini docu's uit. Maar we kennen we nu wel.
Ook de SportCenter promo's zijn soms leuk maar soms snap ik er niets van maar Joe Sixpack zal wel van de bank rollen.


Met 2 uit in de 8e inning mag ook de SF-aangooier naar de kant. Onder luid applaus gaat Matt Cain naar de dug out. Hij heeft Texas op de nul gehouden.


Dan vangt een meisje uit het publiek bijna een foutbal. De bal belandt weer in het veld. De diensthebbende bejaarde ballenraper geeft de bal liefdevol terug. Groot applaus. Dat is dan weer de charme van deze sport.


Dan volgt een inning die nog lang besproken gaat worden. SF aan slag en 2 uit: nieuwe pitcher voor de Rangers, Derek Holland. Hij gooit 11 wijd achter elkaar !!! En dan pas een strike. Maar er staan dan al wel 3 honken vol. Weer een wijd: 3-0! Exit Holland: 13 aangooien, 12 wijd.
Nieuwe pitcher en die geeft Uribe vier wijd: 4-0.
Zappa kan praten wat ie wil, de wedstrijd wordt zo gewoon verloren.

De pitcher van Texas doet nog even een Van der Vaartje, het praten met de hand(schoen) voor de mond. ("Je moet de korte stop wisselen")


Basehit! 6-0 het lijkt gedaan. Nog een 3 honkslag: 8-0. Dit wordt een 2-0 achterstand in de series. Legendarische inning zegt de commentator. Weer een twee honkslag: 9-0. ZEVEN punten in een inning. Eindelijk 3 uit ..... nachtmerrie voor de Rangers is voorbij.

9e inning en eigenlijk zitten de Rangers al in het vliegtuig naar huis. Nog even vier man aan slag en dan is het drie uit (Hear the crowd, when he catches the ball, zegt de commentaarstem).
Negen Nul (het is net geen Feyenoord).


2-0 voor de Giants in de World Series. Het circus gaat zondag verder in Arlington.
De commentator dankt ons voor het kijken, waar ook ter wereld.
En het was nog lang feest in de San Francisco.


 

Tot zondag, game 3: Pitchers Sanchez en Lewis.



9-0 voor de Giants, 15 euro per maand. 's Nachts honkbal met mijn dochter kijken:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten