dinsdag 19 oktober 2010

51. Supergeheim ruimtevaartuig opnieuw vermist!

... En gevonden … of toch niet?

De X-37B, een nog supergeheim ruimtevaartuig is mogelijk vermist. Het bijzondere ruimtetuig van het Amerikaanse leger vliegt al 173 dagen rond de Aarde, sinds de lancering op 22 april. De X-37B is onbemand en de bestemming is geheim. Er wordt dan ook volop gespeculeerd op het web.

Qua capaciteit kan het ruimtevliegtuig vergeleken worden met een middelgrote vrachtwagen. Een mogelijk doel is het sturen van spionagesatellieten in een baan rond de Aarde.

De X-37B kan na één rondje alweer terugkeren naar de Aarde en zou zo de satellieten op de terugweg kunnen oppikken, zodat de spionagebeelden binnen zijn zonder dat de vijand iets zou merken. Volgens anderen is dit het begin van de bewapening van de ruimte.

Eind juli was de X-37B al eens twee weken vermist. Toen bleek dat het ruimtevaartuig was afgeweken van zijn voorziene koers. Maar de shuttle veel veelzijdiger te zijn dan gedacht.
Het kon zijn eigen koers zelf corrigeren en weer in de juiste baan rond de Aarde brengen.
En nu is het dus weer zover: de X-37B is opnieuw 'vermist'.

Maar nu blijken er boven de USA allemaal UFO’s te zijn waargenomen …


Amerikanen zijn in de ban van twee recente UFO-waarnemingen die erg op elkaar lijken, maar wel op twee totaal verschillende plaatsen zijn waargenomen.
Zowel in Manhattan, New York als in El Paso, Texas werden vreemde objecten in de lucht waargenomen, die in drie stukken uiteen leken te gaan.

Het vreemde is dat de verschijnselen op de twee lokaties zeer veel overeenkomsten hebben.
Tot nu toe is er nog geen verklaring gevonden voor deze objecten aan de hemel.


Daarom zijn Fox Mulder en Dana Scully bezig met een (natuurlijk geheim) diepgaand onderzoek.
De Lone Gunmen doen uiteraard ook mee.
We're are not alone, maar da's logisch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten