maandag 27 september 2010

46. Oh Oh Cherso!



Lang gewacht met dit stukje. Het zegt namelijk meer over mij dan over het onderwerp.
Ja, ik kijk en ja ik vind het nog leuk ook. Wat een niveau maar wat is het lachen!

Voor de mensen die nog nooit gekeken hebben, waar hebben we het over?
Acht bloedordinaire Hagenezen verruilen hun geliefde stad achter de duinen voor een feestvakantie in het Griekse zuipparadijs Chersonissos. Ook wel: ‘Sergoniesos’.

Ze zijn allemaal van het IQ-klasse Forrest Gump, maar ze hebben wel flitsende bijnamen. Zo hebben we Snipertjuh, Jokertjuh, Sterretjuh en Matsoe Matsoe. Ze houden van de sportschool en uitgaan.



En van vrouwtjes? Natuurlijk, want Sterretje zoekt een vrouw met ‘maat meloen’, Sniper ‘geilt op Zweedse vrouwen’ en Joker houdt wel van ‘laag make-uppie’.
De heren krijgen wat ze wensen, want we hebben Little Princess, Elize (bijnaamloos), Kabouter en Barbie.

Pornoblonde Barbie is het “onelinerkanon” en Barbie eet geen vlees, ‘maar alleen frikadellen en kroketten’. Haar ideale man is ‘een anabool’ en ‘er is nooit een avond dat ik nuchter ben’. Barbie mag op zulke avonden graag over de bar kruipen, of aan een paal hangen. En dan kotsen en de volgende ochtend ziek zijn!
Joker kan zijn hoofd niet stilhouden, Sniper kijkt alleen naar vrouwen, Matsoe Matsoe heeft hoogtevrees.

Even een paar nu al legendarische uitspraken:
Matsoe Matsoe: “En als ze dan geen gedag terug zegt dan zeg ik; van groeten word je niet zwanger!”
Sterretje: “Alles wat meer maat meloen heeft en sexy kan kijken, daar hou ik wel van!”
Barbie: “Op Kreta eet ik alleen maar patat, frikandellen en kroketten. Sowieso, want ik hou niet van vlees”
Jokertje: “Liever 100 blauwtjes en 1 chick dan geen blauwtjes en geen chick.”


De acht jongeren moeten werken om ‘zichzelf te kunnen bedruipen o.a. in een souveniershop. De heren lopen dag en nacht met notieboekjes en gsm’s om zoveel mogelijk telefoonnummers te scoren.
Voor de rest wordt er niet gek veel gescoord.
De dames maken zich vooral op en ze maken het zwembad (zingend) schoon.

Het mooiste zijn natuurlijk de uitdrukkingen als Pino, Woknok en Odol (zelf opzoeken) en de opmerkingen als een “meisje uit elkaar trekken”. Meisjes zijn als kerstbomen: Je moet ze versieren en als je klaar bent, aftuigen en dan in brand steken.


Verder heeft Het grote succes van de docusoap 'Oh Oh Cherso' heeft een ware stormloop veroorzaakt op 'Ut Groen-Geile Boekie'.

De Cherso’s zijn mateloos populair: eigen site, een eigen Hyves, eigen t-shirts en ze worden overal nagedaan. De leden komen in elk programma en iedere dag is er wel nieuws. Zo heeft vandaag Barbie klappen gekregen tijdens het stappen omdat ze zich onvriendelijk over Amsterdam had uitgelaten.


De hele week gaat het in Nederland nergens anders over. Op het werk, op het kinderdagbeverblijf, op het schoolplein en op verjaardagen!

Hoera, er komt nu ook een wintersport-versie! Oh Oh Tirol, denk ik!
Leuk voh du wintuhmaanduh tog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten