dinsdag 14 september 2010

43. Zijn we er weer ingetuind!

.
Vandaag in alle kranten!

Onderzoek: 'balansbandjes Oranje werken niet'
De balansbandjes die veel spelers van het Nederlands elftal deze zomer droegen tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika, werken niet. Dat melden onderzoekers van de Faculteit der Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam maandag op hun website.

De Universiteit heeft op verzoek van het TROS-consumentenprogramma Radar onderzoek gedaan naar het effect van de bandjes. Een test van de onderzoekers van de VU wijst echter uit dat de armbandjes geen enkel effect hebben.

Dit waren wel DE bandjes waarmee het Nederlands Elftal in Zuid Afrika zo goed speelde (Robin van Persie droeg de armband overigens niet).


Dus niet de blessure van Robben, niet het saaie en harde spel en de verdedigende speelstijl. Nee “WE” verloren van Spanje om dat onze mannen belazerd zijn!! Genept, bedrogen en er weer ingetuind!
De humorloze Sneijder is nu al zijn advocaten aan het raadplegen voor deze oplichting en smaad.
Daar had ie zo’n leuk cadeau voor zijn teamgenoten. Blijken ze niet te werken. Terwijl de verkoper nog zo had gezegd dat ze dat wel deden en wel balans brachten.

Arme Sneijder. Dat wordt een miljoenenclaim!
Wedden dat Power Balance een Spaans bedrijf blijkt te zijn? En het was gewoon de Biostabil van 2010.

                      
Eigenlijk een zinloos onderzoek! Dat die bandjes onzin zijn, daar hoef je toch geen onderzoek naar te doen? En per dag staan er een paar van deze onderzoeken in kranten. Het valt overigens niet altijd te controleren of de onderzoeken echt gedaan zijn of zelfs echt waar zijn. Maar meestal zijn ze van een simpelheid dat u en ik de conclusie zelf in de kroeg op een bierfiltje kunnen uitleggen.

Een greep van vandaag:

'Googlen beschadigt hersenen'
LONDEN - Informatie opvragen via Google is slecht voor je hersenen. Door te veel hulp te bieden bij het zoeken naar informatie, kan er hersenbeschadiging ontstaan

'Wandelen en gym goed voor verouderend brein'
NEW YORK - Wandelen en gymnastiek zijn goed voor de hersenen van ouderen. Senioren die regelmatig bewegen, verbeteren onder meer het geheugen en de concentratie. Dat schrijven Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift Frontiers in Aging Neuroscience.

'Eén kilo te veel kan al dodelijk zijn'
ROTTERDAM - Na stoppen met roken, is je gewicht in balans houden, de beste preventie tegen kanker. Een klein bierbuikje of een extra 'zwembandje' verhoogt het risico op darmkanker.

'Vrouw laat werk makkelijker los dan man'
ROTTERDAM - Eén op de vijf mannen is op vakantie gewoon bereikbaar voor belangrijke zaken op het werk en zo overtreffen zij de vrouwen ruimschoots.

Ik heb ook twee onderzoeken gedaan. Hier volgen de conclusies:

Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens.
IJsberen zijn linkshandig.
Beide conclusies zijn waar en uiterst belangrijk voor de mensheid.
Zo en nu allemaal weer aan het werk!
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten