woensdag 1 december 2010

73. Wedden dat..?

Dat we het WK niet krijgen!


Morgen wordt besloten waar de WK’s in 2018 en 2022 worden gehouden. WE deden voor beide WK's mee. Maar de regels zeggen dat een WK nooit twee keer achter elkaar op het zelfde continent mogen worden gehouden. Dus toen de USA zich voor 2018 terugtrok, visten we dus voor 2022 behind the net.


Engeland was eigenlijk al zeker van het WK, maar toen ging de local pers daar even de FIFA onderzoeken. Flauw hoor.
En wat bleek … de FIFA blijkt een beetje corrupt … nou en? Oud nieuws. Maakt niet meer uit.
Maar wij konden het al veel eerder schudden. Waarom?
 In het programma Voetbal International (waar blijft de Edison?) wordt de FIFA en Blatter regelmatig bekritiseerd door De Snor. En dan wordt tevens het filmpje van Blatter bij zijn aanstelling getoond.
Blijft lachen, ook na 100 keer! En die Sepp blijft ook maar vallen … en weer opstaan overigens.


Het herhaald uitzenden van het filmpje heeft de Holland-Belgium Bid natuurlijk ernstig geschaad. Kansloze missie voor Gullit en co. Blatter liet zelf nog deze week aan premier Rutte weten dat hij eist dat het VI-TV niet mag uitzenden tijdens het WK. Hij wil dat bachelor Mark het programma verbiedt.
Zo niet, dan geen WK.

Wat nou? Dan maar geen WK. Velen geloven niet dat het WK de beloofde gouden bergen zal brengen.
Zo is bijvoorbeeld Wouter Bos ook tegen en die heeft met meer geld gewerkt, maar Gullit blijft een rotsvast vertrouwen in de afloop te hebben.




Ik heb een voorstel voor Ruud. Engeland gaat toch wel winnen. Dus neem morgen je verlies als een man, steek je hand uit naar Blatter en gooi hem met een Anton Geesink actie tegen de grond en loop dan weg. Ippon!

We zullen dan nooit meer een WK krijgen, maar het filmpje zal over 100 jaar nog te zien zijn!
Laat ze allemaal die pestBlattern bekommen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten