maandag 18 april 2011

101. The fail of the fokking fegget

.
De regerend NBA kampioen is de play offs slecht begonnen. De Los Angeles Lakers verloren verdiend van een goed spelend New Orleans Hornets met 100-109.

De gehele wedstrijd stond de ploeg van Jack Nicholson achter. Even was het 65-65 maar daarna was het vooral Chris Paul die het vonnis over de Lakers velde.


De coach van de Hornets, Monty Williams, zei dat zijn ploeg de ring zou aanvallen. Geen idee hoe dat dan moet. want de ring zit volgens mij vast aan het bord.
Maar feit was dat het wel hielp.


De Hornets kwamen niet helemaal ongeschonden uit de strijd. Aaron Gray moest voortijdig geblesseerd de wedstrijd verlaten. Verder was Chris Paul de grote man bij Hornets.


Laker Pau Gasol speelde een heel slechte wedstrijd, niets lukte. Tot overmaat van ramp moest hij de halve wedstrijd met pleistertje op zijn gezicht spelen als gevolg van een beetje bloed. Beetje nichterig!
Kobe Bryant kwam een keer hard met een stoel in aanraking en bleef voor dood liggen. Beetje een mietje, zo leek het.


Het viel zaterdag op bij Real - Barcelona hoe vaak het woord puta tegen de scheidrechter werd geroepen. Het werd niet een keer bestraft. Niet tijdens de wedstrijd óf na afloop op basis van TV-beelden. Dit hoort zeker bij de cultuur van het voetbal. In de NBA riep Kobe Bryant onlangs uit frustratie Fucking Faggot tegen een umpire. De commentator verzocht snel om een ander camerashot voor het geval er jonge kijkers keken. De liplezers kregen gelijk: een boete van $ 100.000 voor de MVP van de Lakers.


We hoeven geen medelijden met Bryant te hebben, hij heeft gewoon een halve dag geen salaris. En Kobe Bryant heeft inmiddels zijn excuses aan Joop en Bert aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten